Ποιοι Είμαστε

Παραπάνω από ένα απλό μάθημα ζωγραφικής.

Ο Καναδέζικος μοντερνισμός, η γραφικότητα του Στρασβούργου και το άρωμα μιας μαργαρίτας αναμίχθηκαν και ανταποκρίθηκαν στις τάσεις της εποχής δημιουργώντας ένα ψυχαγωγικό και δημιουργικό trend! Θέλουμε να καθοδηγήσουμε το πινέλο σας και να ξυπνήσουμε τον μικρό Picasso που κρύβεται μέσα σας, να σας γνωρίσουμε, να μοιραστούμε εκπλήξεις, γεύσεις και χρώματα, να σας ψυχαγωγήσουμε! Άλλωστε, όπως είχε πει και ο αγαπημένος Pablo Picasso: ‘’Η τέχνη ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας’’ (πηγή: Δ.Αθανασιάδης, AthensVoice).

Γιατί Like Picasso;

Είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο, καθώς σας παρέχουμε μια απόλυτα διαδραστική εμπειρία κι όχι ένα απλό μάθημα ζωγραφικής. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις ζωγραφικής που πραγματοποιούνται στον χώρο του “Like Picasso Art Studio” (Παγκράτι, Αινείου 9), αλλά και στα δημοφιλέστερα μπαρ της πόλης!

Πρόκειται για τρίωρα social events, όπου οι συμμετέχοντες γνωρίζονται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν φιλίες μεταξύ τους, μέσα από το κοινό τους χόμπι.

Είστε φίλοι της ζωγραφικής; Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές, αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν εσάς και τα πινέλα σας, μέσα από εξαιρετικά ψυχαγωγικές και δημιουργικές διαδικασίες που προάγουν το team building!

Στην “Like Picasso” απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα ζωγραφικής.
Ελάτε σε εμάς με το χαμόγελό σας και μετά από τρεις απολαυστικές ώρες, θα φύγετε με το δικό σας ολοκληρωμένο έργο σε καμβά κι αρκετές υπέροχες αναμνήσεις!

Πρόγραμμα Events

Like Picasso – Painting event!

04 Μάι - 04 Μάι 19

Η πιο cool τάση των τελευταίων ετών με χιλιάδες κόσμου να ζωγραφίζει κάθε βράδυ σε Αμερική & Ευρώπη έφτασε και στην Ελλάδα!

Like Picasso

30 Μαρ - 30 Μαρ 19

Ελάτε να ζωγραφίσουμε μαζί, να γίνουμε μια παρέα και να γελάσουμε…

Like Picasso Painting Event

07 Μαρ - 07 Μαρ 20

H παρέα του Like Picasso Events επιστρέφει για το πρώτο event του 2020 και ζωγραφίζει στο Café Escoba. O χώρος διαμορφώνεται ειδικά για μας και τις δημιουργίες μας.

Τι είπαν για εμάς

Το Σάββατο το μεσημεράκι περάσαμε με φίλους και φίλες μία αξέχαστη εμπειρία με πολύ χρώμα και πολλα χαμόγελα στο cafe bar Escoba στο Κεφαλάρι. Περάσαμε καταπληκτικά.  Θα το επαναλάβουμε οπωσδήποτε!

Χρυσα Βουρβοπουλου

Χρυσα Βουρβοπουλου

Unique and funny! Definitely Recommended!

Pavlos Kaplanis

Pavlos Kaplanis

It was an interesting experience, especially for me that I haven’t made an attempt to paint since my childhood. I decided to attend the event just for fun but it ended up being so interesting and joyful.

Vasilis Fasoulis

Vasilis Fasoulis

Me, my daughter and my friend had a great time creating art, learning new things, drinking wine and spending time together!

Celeste Tat

Celeste Tat

Γιατί να μας επιλέξετε

Επιλέξτε μας για να ξαφνιαστείτε από τις δικές σας δημιουργίες, να χαλαρώσετε με τους φίλους σας, να δεθείτε περισσότερο με τους συναδέλφους σας, να μοιραστείτε στιγμές με την οικογένεια σας!

Socializing 70%
Δημιουργία 90%
Διασκέδαση 65%
Μάθηση 80%

Μια διαφορετική ομάδα γεμάτη ταλέντο

Το έργο μου είναι μια σύνθεση πολλών ζωγραφικών μεταφορών, από την εννοιολογική τέχνη και τον εξπρεσιονισμό έως την ποπ τέχνη, όλες παραδομένες με μια αίσθηση κοροϊδίας και ειρωνείας και μια πρόσκληση για κριτική συζήτηση.

Κωνσταντίνος Πάτσιος