ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Αισθάνεστε ότι η ζωγραφική τέχνη σας εκφράζει και θέλετε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο σας χρόνο και να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα ;

Το ”Like Picasso Events” art space είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να φιλοξενεί τους φίλους της ζωγραφικής τέχνης. Βρίσκεται στο κέντρο του Παγκρατίου (Αινείου 9 – πίσω από τη συμβολή Φρύνης & Φιλολάου) και υποδέχεται αρχάριους και μη σε ένα κύκλο μαθημάτων όπου υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων εισηγητών (απόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών) θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια και τις βασικές γνώσεις για να εκφραστείτε μέσω της τέχνης.

Δίνεται έμφαση στη θεωρία και εφαρμογή του χρώματος, αρχές σύνθεσης, σχεδίου και προοπτικής, καθώς και στον πειραματισμό με διάφορες τεχνικές.

Το θέμα που επιλέγεται είναι συμβατό με το επίπεδο του κάθε μαθητή. Καταπιάνονται διάφορες θεματικές ενότητες, όπως φυσικά και αστικά τοπία, ανθρώπινη φιγούρα, προσωπογραφία, κινήματα ιστορίας της τέχνης, σπουδή σε έργα τέχνης κτλ.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ακρυλικά σε καμβά καθώς και κάρβουνα και μολύβι σε χαρτί. Όλα τα υλικά παρέχονται από εμάς στην τιμή (60 ευρώ/μήνα – 1 μάθημα την εβδομάδα)

Πρόγραμμα Μαθημάτων
-Κάθε Τρίτη 12.00-14.30
-Κάθε Τετάρτη 11.00-13.30/16.30-19.00
-Κάθε Πέμπτη 19.00-21.30
-Κάθε Παρασκευή 19.00-21.30
-Κάθε Σάββατο 16.30-19.00