Ιδιαίτερα Μαθήματα

Αισθάνεστε ότι η ζωγραφική τέχνη σας εκφράζει και θέλετε να αναπτύξετε μια πιο προσωπική σχέση με εκείνη εσείς ή/και κάποιο κοντινό σας πρόσωπο;

Ο μοντέρνος χώρος μας στο κέντρο του Παγκρατίου (Αινείου 9, μεταξύ των οδών Φρύνης και Φιλολάου) είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να φιλοξενεί τους αρχάριους αλλά και τους πιο έμπειρους λάτρεις της ζωγραφικής τέχνης που υπό την καθοδήγηση των καταρτισμένων καθηγητών και διάσημων Ελλήνων ζωγράφων μας θα μυηθούν στα μυστικά του πινέλου, των χρωμάτων, του καμβά και της δημιουργίας!

Σας προσφέρεται η δυνατότητα να διδαχθείτε από τους καταλληλότερους και να κάνετε τα δικά σας βήματα στην τέχνη της ζωγραφικής, που πέρα των άλλων προσφέρει ευεξία, ψυχική χαλάρωση, εγκεφαλική διέγερση και σας αποφορτίζει από τα άγχη της καθημερινότητας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα πρώτο μάθημα-εμπειρία ζωής στον χώρο μας ή και στον δικό σας προσωπικό χώρο, τις ώρες που σας ταιριάζουν και για τη διάρκεια που εσείς επιθυμείτε (ανάλογα πάντα και με τη διαθεσιμότητα).

Ανακαλύψτε τις καλλιτεχνικές σας δυνατότητες και με οδηγό το πινέλο σας υποσχόμαστε ότι θα τραβήξουμε μαζί μια μακριά γραμμή στα όρια σας!

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μας προσφέρονται και για ανήλικους!