Παιδικά Πάρτυ

Πιο Kids Friendly δε γίνεται!

Στη ”Like Picasso – Painting Events” διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες και τις επιθυμίες του παιδιού σας! Θέλετε ένα πάρτι-εκδήλωση ζωγραφικής που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών και θα τα γεμίσει με γνώση, χαρά και χαμόγελα;

Οργανώστε μαζί μας μια εκδήλωση για το παιδί σας ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, προσφέροντας του τη χαρά της δημιουργίας, το κέφι της συλλογικότητας και τις γνώσεις μέσα από τη χρήση του πινέλου, των χρωμάτων και της φαντασίας!

Εκδηλώσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, που θα καθηλώσουν τους μικρούς και θα εντυπωσιάσουν τους γονείς! Καμβάς, πινέλα, χρώματα στα χέρια των παιδιών που με την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων και καταρτισμένων συνεργατών μας μετατρέπονται σε…μικροί Picasso! Τα events μας που απευθύνονται σε παιδιά διαρκούν συνήθως 2-3 ώρες και μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να φροντίσουμε τη διακόσμηση, το catering, τη μουσική ή ο,τι άλλο επιθυμείτε!

Τα painting events μας ”τρυπώνουν” και σε εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων και κρατάνε απασχολημένα τα παιδάκια σας για όση ώρα μας ζητηθεί.